söndag 28 september 2014

Concept Showroom och trevlig middag igår

Sitter nu på tåget hem från Jönköping. Varit en riktigt trevlig helg, med mycket ny inspiration.
Man flaggade redan nu för att skall boka in sista helgen i september 2015 för ännu ett Bewise PT-konvent. I inbjudan så skrev man att man kunde följa med och äta mat på lördag kvällen. Jag tyckte det verkade som en rolig grej så jag stannade kvar en natt till för att vara med på det. Blev dock lite förvånad när det bara var jag av deltagarna som följde med. Så nu var det jag och de från Concept som åkte ner på stan och åt god mat. Det blev en jättetrevlig kväll med en hel del intressanta diskussioner om träning och hälsa. Det gör ju också att ens kontaktnät inom träning ökar vilket är kul.

Skrev ju igår om att jag var i Concepts Showroom (dit de tar sina kunder) och här tänkte jag visa några av de saker jag testade

Fick en genomgång av Wattbike som bl.a. kunde se hur mycket kraft som kommer från höger respektive vänster fot i cyklingen. Skulle kunna vara intressant att se för någon som rehabiliterar sitt knä.


Här testar jag Jacobs Ladder. Man blev rejält varm efter några minuters träning på den.


Det har precis kommit en ny modell av SkiErg. Den nya modellen har fördelen av att man kan dra ett handtag i taget, vilket gör att man kan köra med en arm eller skidstakning med växelvis arm.


Här ser ni en rolig "bur" för funktionell träning. Som ni ser fanns det bl.a. ringar, boxsäck, armgång, squatrack, rep och motståndrep (som gav bra motstånd).


Här en kettlebell som man kan variera vikten på. Den kallades kettlebelblock.


Man kunde även köpa lite saker. 'De hade riktigt bra priser och jag var sugen på att köpa denna minifoamroller, men höll mig. Man kunde också köpa ett start-set med Triggerpointsaker som jag var nära att köpa, men kom väl fram till att jag nog har det jag behöver för att sköta min TP-behandling.


Vi fick också en Goodiebag med bl.a. lite produkter från Gainonmax, Paleo Nordic och ett kokosvatten från Ekos
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar