måndag 26 maj 2014

Skönt snabbt pass ikväll

Idag var det sista gången för terminen som jag hade mitt Corepass och mitt Funktionell Fys. Känns lite tråkigt då bland det roligaste i mitt jobb är att hålla pass. I och för sig ska jag hålla 3 pass nästa måndag också då ett företag skall prova på två klasser och sedan skall jag ha en klass/utbildning till en annan kund där de skall lära sig träna med boll och slyngor (Jungle Gym XT). Det är till dem som jag håller på att sätta ihop ett häfte med övningar och ett entimmes träningsprogram.

Efter jobbet var jag väldigt seg, men började köra ändå. Ville komma hem fort så jag antecknade inte vad jag körde förens när jag kom hem.

2 min rodd

Med 1 st 16 kg kettlbell
10 Enhanssvingar
10 Snatch
10 Overheadsquat
10 Thrusters
10 Benböj
Först alla övningar med höger och sedan med vänster

6/arm Enarms pushpress med 27.5 kg hantel

4 Clean 49 kg + Press/pushpress
6 Maghjulsrullningar på lutande bänk
4 Clean 59 kg + Press/pushpress
6 Maghjulsrullningar på lutande bänk
4 Clean 59 kg + Press/pushpress
6 Maghjulsrullningar på lutande bänk

5 varv
Marklyft
10x109 kg - 5x119 kg - 2x129 kg - 2x129 kg - 2x134 kg
5-6 Enarms pushpress 27.5 kg hantel

Skönt att köra lite tunga marklyft. Det var ett tag sedan
Passet som började segt blev riktigt trevligt och jag hade mycket mer energi när jag cyklade hemåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar