söndag 11 maj 2014

Träning på ÖKK igår

Igår åkte jag till ÖKK och tränade. Var ett bra tag sedan jag var där. Igår anordnade de tävling så lyftarflaket var avstängt. Det gjorde inte så mycket, men jag hade tänkt köra marklyft, men det får vänta till en annnan gång. Jag gillar verkligen att träna på ÖKK och det blev ett riktigt bra pass som tog ca 1 h 40 min. Började träna först strax efter 16.00, men hade hållit mig fastande ända fram tills det (förutom en Intensitydrink 40 min innan). Blev en Octanedrink under passet och en Goodlifebar direkt efter passet.
Första målet mat blev inte fören 19.00. Det funkade, men jag har hellre en kortare fasta och tränar vid lunch.
På förmiddagen var jag och Elvira på Lek och Buslandet, så det blev en hel del rörelse och klättrande där också. Vet inte om Elvira eller jag hade det roligast.

Gårdagens träning såg ut såhär
Jag körde alla dragövningar (pull-up, hantelrodd, latsdrag) och bulgarian splitsquat med dragremmar. Jag lånade med dem från jobbet och denna modell spänner man fast runt handleden och så har den en liten förhöjning i främre delen, vilket skall låsa greppet lite till. Fungerade riktigt bra på pull-up (bättre än krok), men lite krångligare med hantlarna (framförallt om man skall använda två hantlar samtidigt).


4 min Crosstrainer

3 varv
10 armhävningar
10 benböj (front) med 25 kg
10 halva divebomber
10 thrusters 25 kg
10/ben utfall bakåt till framåtspark
50 steg på händer
Blev rejält varm av denna uppvärmning

3 varv
2 Get-up med 27.5 kg skolskivstång

4 varv
Viktade pull-up 10 kg
7 - 7 - 6  - 6
Stående Bicepscurl 35 kg skivstång
5 - 5 - 5 - 4
Brutalbänk
11 - 9 - 8 - 9

Brutalbänkem körde jag med händer bakom nacken. Försökte dock att hålla kvar armbågarna ut. Lätt att man hjälper till att få fart upp genom att dra fram armbågarna snabbt. Försökte också hållla emot på bedvägen. Många släpper bara ned kroppen och gungar till i vändningen, men jag stannade en hundradel eller två så att jag inte uttnyttjade stretch shortening effekten. Försökte ändå gå snabbt upp.

4 varv
Hö Bulgarian Splitsquat 2x37 kg
5 - 6 - 6 - 6
8 Hö Enbens burpees
Vä Bulgarian Splitsquat 2x37 kg
5 - 6 - 6 - 6
8 Vä Enbens burpees
Hantelrodd 37 kg hö/vä
5/5 - 6/6 - 6/6 - 6/6

3 varv
Sittande benspark i maskin - 1 ben - 40 kg hö/vä
6/6 - 7/5 - 6/5
Liggande enbebscurl i maskin 15 kg hö/vä
6/6 - 4/5 - 5/5
Latsdrag med smalt grepp - 70 kg
4 - 5 - 5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar