tisdag 27 maj 2014

Pass med Junglegym XT och balansboll

I tisdags körde jag igenom det pass som jag skall hålla på måndag. Det är ett helkroppspass där man använder slyngor och balansbollar. Passet tar ca 1 h och jag blev riktigt trött och svettig. Passade även på att filma passet och tänkte lägga ut det på Youtube när jag redigerat filmerna, så håll utkik här på bloggen om du har ett par slyngor och balansboll.

Efter passet passade jag på att träna lite mer styrka i gymmet.

Blev
Viktade pull-up (20 kg)
Armhävningar i slyngor
Biceps i dragmaskin
Viktade dips (20 kg)
Knästående enarmsrodd

Igår hade jag planerat in 40 min träning, men tyvärr så strulade det/tog längre tid än beräknat (fick ta om några kort) med att fixa övningsfoldern till måndagens pass så det blev ingen träning.

Jag är ledig på fredag för nu är vi på campingsemester över helgen. Vi är i Mariefred och vi har just grillat hamburgare och nu sitter vi i solen vid vattnet och tar det lugnt. Får väl se hur mycket träning det blir, men jag har tagit med min sandball, gummiband, hopprep och slyngor (Junglegym XT) och så har vi husvagnen alldeles bredvid lekplatsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar