fredag 16 maj 2014

Bra start på helgen

Först hann jag med ett snabbt pass på jobbet

Det blev
8 min Crosstrainer.
Minut 2, 4 och 6 la la jag på maxmotstånd och körde så hårt jag orkade. I vanliga falll brukar jag köra på strax över 300 W när jag kör hårt på crosstrainern, men idag var jag över 400 W i de första intervallerna. Var riktigt flåsig efter detta.

Lite jointmobility

Sedan blev det 3 varv
Enarms axelpress
7/7 x 20 kg - 4/4 x 23 kg - 4/4 x 23 kg
Enbens raka marklyft
8/8 x 49 kg - 8/8 x 59 kg - 8/8 x 59 kg
Stående bicepscurl med z-stång 29 kg
10 - 9 - 9

Var länge sedan jag körde enbens raka marklyft. Gillar verkligen den övningen så det lär komma in oftare i passen nu.

Men fredagens höjdpunkt var när jag var på systemet och handlade 1 flaska rödvin (Ripasso - Monti Garbi som är ett gott vin som vi hade på vårt bröllop). Jag fick visa leg. Kassören skrattade lite när han såg körkortet, men sa att han hade frågat leg på ännu äldre kunder.

Hoppas ni får en underbar helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar