onsdag 2 april 2014

Tomatmarmelad


Jag har fått en ny last.

Har ju bakat en ny sats nötbröd (och en till idag till några släktingar, de är populära) och jag tycker att det är väldigt gott. I veckan hittade jag en marmeladburk som vi inte hade öppnat och då jag var lite sugen på något sött så tog jag det på en nötbrödsmacka tillsammans med ost och paprika. Det blev supergott. Smaken på marmeladen var tomat med inslag av vanilj. I och för sig en hel del socker i den (står som andra ingrediense efter 57% tomater), men i och med att jag inte äter supermycket kolhydrater i mina vanliga mål mat och tränar regelbundet så tror jag inte att min hälsa blir sämre av lite  socker då och då.

Idag blev det bara ett riktigt mål mat (dock en Star Bar, några små paleopannkakkor och lite ägg) då jag tränade fastande rätt sent på dagen. Till middag lagade jag en rödbetssoppa med ostkräm (från boken Klaras bästa mat för gravida) och det blev gott. Dock lite lite energi så det slank ned två nötbrödsmackor (med marmelad, ost och avokado). Nu på kvällen var jag lite hungrig och då slank det ned 2 mackor till plus ett ägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar