tisdag 15 april 2014

Utomhusträning i solen och ny smak på Octane

Idag blev det ett utomhuspass i trädgården.

Värmde upp med några minuters hopprepshoppning på uppfarten som vi la plattor på i höstas. Ganska bra att hoppa runt på den då sanden mellan plattorna åker ned lite (vilket i och för sig innebär att jag måste borsta ned mer sand i hålen som uppstår). Var lite osäker på hur lång tid jag hade på mig, så jag dokumenterade inte passet förens efteråt för att göra det lite mer effektivt.

Körde sedan lite blandade övningar som t.ex.
Utfallsteg, hopp fram bak i parallettes (med armhävning), benböj med hopp till pull-up, enarms axelpress med 16 kg hantel och utfallsteg

3 varv
2-3 Muscle-up
6-7 Bulgarian Splitsquat med 28+32 kg kettlebell och mitt svarta gummiband (från HeFitness)
6-8 Bicepscurl med 2x16 kg hantlar

3 varv
7-9 Pull-up
6 Bulgarian Splitsquat med 28+32 kg kettlebell och mitt svarta gummiband (från HeFitness)
4-5 Enarms axelpress med 24 kg kettlebell

Avslutade med 6 varv (så snabbt som möjligt)
10 Wallball med 9 kg slamball
15 Utfallsteg
5 Pull-up med omvänt grepp
15 m sprint
Tog inte tid så jag vet inte hur lång tid den tog.
Kastade slamballen mot husväggen och sedan var det ca 15 m att ta sig till träningsställningen.

Har fotfarande problem med höger underarm och känner att det egentligen inte är så bra att greppa hårt (som pull-up och hängande kettlebell i squaten)Min det blir ju svårt att träna utan att greppa. Framförallt rygg blir jobbigt.

Idag blev det ingen periodisk fasta, för jag var så sugen på att äta en god frukost i morse. Ca 45 min innan passet tog jag en Intensity-drink och under passet testade jag den nya smaken (för mig) "lemon lime sour" på Octane-drinken. Riktigt god och jag gillade den faktiskt bättre än vattenmelonsmaken. Den är inte lika söt, även om den har en liten sötma och det passar bra när man skall ta drinken under passet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar