tisdag 22 april 2014

Snabbt pass med Fran

Idag fick jag äntligen till lite träning. I helgen har det tyvärr inte funnits tid till så mycket träning.
Hoppade över eftermiddagsfikat och tog ut 15 min friskvårdstimma. Tyvärr (för min träning) så fick jag en fråga från en medlem som jag svarade på. Hennes dotter som var med henne skulle göra några tester om tre veckor där det bl.a. var pull-ups, dips och brutalbänk med och hon ville veta hur hon skulle tränat. Skulle väl egentligen hänvisat henne till att köpa en eller flera PT-timmar, men jag är tyvärr alldeles för dålig säljare och för snäll. Gav några snabba tips om hur hon kunde skala ner övningarna och i och med att det var så kort tid kvar så tyckte jag att hon skulle träna på övningarna ofta (gärna flera utspridda set per dag), men på ca 50% av max. Sedan träna övningen närmare max 1 till 2 ggr per vecka. I och med att det är så kort tid kvar och att hon inte gjort övningarna så mycket innan, så tror jag hon hade mest att vinna på att lära musklerna tekniken.

Min egen träning blev tyvärr inte 30 min som jag planerat, men det blev i varje fall något

Började med
1 min rodd i medel fart
1 min 30 sek snabb rodd

100 snatch (10/arm) med 16 kg kettlbell

Sedan körde jag Crossfitwoden Fran
21-15-9 av
Thrusters: 42.5 kg skivstång
Pull-up (kippade)
Min tid: 5 min 50 s
Blev riktigt trött efteråt. Har varit under 5 min, men då var det med 40 kg skivstång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar