fredag 11 april 2014

Produkter från Gymgrossisten


I förra veckan fick jag ännu ett paket med bra produkter från Gymgrossisten

1 Vattenflaska
1 Shaker
Octane Lemon Lime Sour (Star Nutrition)
CLA Advanced (Star Nutrition)
Recovery Pro (Star Nutrition)
Proteinpulver - Whey-80 Double rich Chocolate
2 Goodlife Bar - Blueberry Delight
2 Goodlife Bar - Mint Temptation
2 Goodlife Bar - Coconut Dream
2 Goodlife Bar - Caramell Coco
2 Goodlife Bar - Chocolate Fantasy
2 Star-Bar - Chokladkola
2 Star-Bar - Toffe Flavour

Många av produkterna har jag ju redan testat, men det går ju alltid åt mera. Skönt att ha lite bars att äta när man inte hinner fixa ordentliga mellanmål. Coconut Dream och Blueberry Delight är mina favoriter.

Ska bli kul att testa en ny smak på Octane (Lime). Gillar verkligen den produkten då det känns som att man orkar träna lite hårdare. Allt som oftast så äter jag riktig mat direkt efter min träning, men annars är det ju smidigt att ha en påse med Recovery Pro. Det var chokladsmak på den denna gång också och den vet jag ju att den är god.

CLA har jag inte fått testa förut, så det skall bli intressant. CLA är en fettsyra som sägs öka fettförbränningen. Har inte läst på så mycket om CLA. Är det någon av er läsare som använt det?
På olika forum skrivs det lite olika om CLA (t.ex. MMsports och Kollozeum)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar