tisdag 6 november 2012

Stel bröstrygg

Har ju som sagt haft lite problem med min rygg i några dagar. Passade på att uttnyttja en av personalförmånerna och lät en av sjukgymnastern undersöka mig idag. Han kom fram till att jag var stel i bröstryggen, vilket jag i och för sig redan vet. Det var samma sak som Joakim Dettner på STAC i Ronneby sa när jag var på kurs där. Problemet är bara att jag inte jobbat så mycket med det. Vår sjukgymnast rekommenderade att köra Latsdrag där man skjuter fram bröstet ordentligt och att jobba med rotationer. Får försöka få in det då jag vet att min stela bröstrygg begränsar mig i många övningar Han lyckades dessutom få en låsning att släppa i beöstryggen. Imorgon skall jag träffa honom igen så får vi se om han får något mer att släppa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar