fredag 2 december 2011

Tävling imorgon

Idag hade jag tänkt åka till Crossfit Örebro och köra ett pass, men eftersom ryggen fortfarande inte är helt OK (vänster sida väldigt stel) så valde jag att inte köra dagens pass.
Istället så blev det lite jobb på foamrollern för att mjuka upp ryggen och sätet. Tog fram hopprepet och tränade på double unders och liksom igår så fungerade de inte så bra som i tisdags. Skall bli intressant att se hur det går imorgon på tävlingen då jag skall göra 100 st.  Tränade lite teknik på Toes to bar och kollade om pull-up fungerade för ryggen.
Det som kommer vara värst för ryggen imorgon är frivändningarna till kettlebellsvingarna, thrusters, manklyften och clean squat.
Som tur var så fick jag lite massage av min kollega Heléne innan jag åkte från jobbet.
Skall jobba lite mer med massagebollen och foamrollern nu här hemma och så får det bli lite Linnex Linement innan tävlingen. Hoppas det räcker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar