tisdag 13 december 2011

2x20 kg kettlebells

Igår testade jag äntligen Kettlebell Muscle med 2 st 20 kg´s kettlebell. Tyvärr hade jag inte 2 likadana kettlebells. Blev en competionbell och en vanlig med lite tjockare handtag. Inte helt optimalt, men jag jag kände att detta var mer den vikt som jag skulle köra på då 2x16 kg var för lätt. Testade det tyngre programmet och det var framförallt axlarna som blev väldigt trötta. Inte så farligt i benen.

3 varv
5 Clean
5 Militärpress
5 Fronsquat
5 Pushpress
5 Fronstsquat
Vila: 2 min

Innan det så körde jag lite hopprep och rodd (2000 m på 7.39 min) som uppvärmning.
Efter kettlebelldelen så körde jag lite lätta marklyft på 50 kg.
Körde sedan marklyft på ett ben med 50 kg. Riktigt bra övning.
Samtidigt så började jag fundera på hur man skulle kunna flytta om i gymmet för att få en större yta vid de fria vikterna. Får kolla på det mer i  veckan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar