tisdag 27 december 2011

Julhelgen i Lysekil och min träning

Julhelgen firades i Lysekil. Blev ingen träning fredag till söndag, men vi tog en lång promenad ner till havet och klipporna på julafton. Nedanför ser ni lite bilder på hur härligt vi hade det isolskenet.
Igår så firade vi jul hemma i Örebro, men på förmiddagen var jag och syrran och tränade. Tog det rätt lugnt och instruerade mest syrran istället.
Jag värmde med 10 min lugn rodd.
Vi jobbade sedan med axlar och rygg.
Seasaw press, rygglyft med axellyft (med viktskiva) och pull-ups jobbade jag mest med. Syrran jobbade på hårt och hade träningsvärk idag.
Imorse såg jag vidare på DVD:erna från Easy Strenght Seminariet av Dan Jon och Pavel Tsatsouline. Finns lite idéer som jag vill testa med idag så kände jag mig lite hängig och raspig i halsen så det blev en lugn träning (idag också). Syrran var med idag också. Hon har lite problem med en axel så jag fortsatte med lite axelstabilitetsträning för henne som t.ex. waitress walk med kettlebell och armhävningsställning med händer på balansboll.

Efter lite roddmaksin så körde jag foamroller på höft/säte och massageboll på bröst/bröstrygg. Jag tränade lite teknikträning på hang clean (frivändning till benböjställning) och hang powerclean. Körde också floorpress med kettlebell. Tyvärr hade jag tappat lite av uppvärmningen när jag satte igång med dem, så när jag körde med 28 kg så krampade någon muskel vid skulderbladet till. Hoppas det är något som går över. Jobbade lite med massagebollen på den efteråt.

1 kommentar:

  1. Vad säger du Mattias är du med på 30 dagars Paleo/LCHF utmaningen på min blogg! http://levstarkt.areaventyr.se/2011/12/28/4-dagar-kvar-till-30-dagars-paleolchf-utmaningen/

    SvaraRadera