söndag 4 december 2011

Idag blev det Angie

Idag har jag lite träningsvärk i framförallt axlar, men känner lite i ben och rygg också.

Lite synd att Crossfitboxen inte är öppen på söndagar, för idag var jag taggad på mer crossfit.
Åkte istället ner till jobbet och körde ett pass.
Värmde upp med lite rodd och körde sedan max på 500 m. blev 1.36 min igen. Svårt att komma under det.
Körde sedan lite övningar med Gymstick inspirerad av TRX Rip Trainer. (filmade så det kommer mer om det i ett kommande inlägg).

Igår så var det inte så mycket bröst, så jag ville köra en wod med bröst/armhävningar. Valet föll på Angie.
Senast jag körde det var i augusti och då var min tid 17.25 min.

Angie
100 Pull-up
100 Push-up
100 Sit-ups
100 Squat

Denna gång testade jag att inte köra slut mig i pull-up utan jag körde 10:or och senare blev det lite mindre. Vilade hyfsat mycket mellan dessa också. Vet inte om det var det som gjorde att jag var snabbare denna gång, men efter 5.55 min var jag klar med Pull-ups (6.48 förra gången).
Mina andra tider var 10.32 (11.36 förra gången = 11 s snabbare) - 13.50 (15.03= 5 s snabbare) och sluttiden blev 16.05 min (8 s snabbare). Man ser att den stora förbättringen låg på pull-ups där jag var 53 s snabbare än förra gången.

Avslutade med stretch av latsen och bröst

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar