fredag 30 december 2011

HammerWOD

Idag blev det träning innan lunch.Började med 4 min rodd i uppvärmningstempo och sedan blev det 4 min rodd så fort som möjligt.
Kom 1123 m
Fortsatte med marklyft 4 set med ca 2-2,5 min vila mellan
6 rep - 85 kg
3 rep - 115 kg
3 rep - 115 kg
2 rep - 115 kg
Mellan seten så körde jag baksida axlar i maskin (som vila).

Hittade en rolig WOD på Sam Briggs blogg
Hammer 
5 varv
5 power cleans - 45kg
10 front squats
5 push jerks
20 pull ups
90 s vila
Sams tid var 13 min 50 s

Jag började köra och det gick rätt bra första varvet. Vid andra varvet kommer en annan tränande på gymmet och börjar prata med mig och jag märker att han egentligen vill ha den skivstången som jag har. När jag går in på vilan (och pratar tillbaka) så frågar han om marklyft och snäll som man är så visar man honom snabbt och självklart skall han ju testa det med min stång :) När det gått drygt 2 min vila så väljer jag att avbryta WODen pga av att det blir fel tid i vilan, han skall få sin stång och att jag inte var säker på om jag skulle hinna köra klart ändå.

Istället blev det sedan 3 varv med viktade (10 kg) dips som jag varvade med rygglyft i ryggbänk med armlyft framåt med 10 kg´s viktskiva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar