lördag 17 december 2011

Fortfarande dålig....

... på doubleunders.

Har försökt lägga in mer doubleunders (hopprep) sedab KM eftersom jag märkte att jag är rätt kass på det. Dagens WOD på Crossfit Örebro blev ett test för att se hur bra jag blivit, men det visade sig att det blev max ca 10 st i rad och en hel del singlar.

Dagens pass började med att man skulle köra Overheadsquat (8-10 st) och viktade Pull-ups (3-4 st) i 3 set med ca 2 min vila mellan seten.
Mina vikter blev 40-45-50 och på pull-up blev det 16 kg extra varje gång.

Dagens WOD
4 varv
15 Pull-up
30 Wallballs 9/6 kg
60 Doubleunders
Min tid blev tillslut 18.36 min om jag kommer ihåg rätt.

I vanliga fall är de flesta WODs på 3 varv, så det kändes lite segt när man skulle in på sista varvet.
Pull-ups var inga större problem och jag körde obrytet i alla 4 varven. Wallballs är ju ganska jobbiga och de fick jag bryta ned rätt många gånger. Det är också en övning som jag skulle behöva träna mer på. Och det jag tappade mest på var just hopprepshoppningen. I början sa Daniel som höll i passet att man skulle göra 20 DU och sedan resten enkelhopp om man inte klarade av att göra 20 DU irad i vanliga fall. Men även om jag inte kör 20 st så ofta så valde jag ändå att köra alla 60 DU, för jag behöver ju träna på dem. Jobbigt men roligt pass.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar