tisdag 20 december 2011

Snabb träning med Freja

Idag blev det en snabb träning efter jobbet.

Uppvärmning 500 m rodd
Sedan 500 m rodd så snabbt som möjliugt. Blev 1.38 min idag

1 set Seasaw Press 2x16 kg

Sedan var det dags för en WOD som jag hittade på en blogg för ett tag sedan. Om jag kommer ihåg det rätt så var WODen döpt efter killen dotter Freja

Freja, så snabbt som möjligt
21-15-9 av
Burpees
Kettlebellsvingar 24 kg
Pull-up
Min tid: 7.30 (första varvet på 3.05, andra på 3.00 och sista på 2.25)

Alltid lika förvånad över hur svag man är i pull-ups efter att ha kört svingar.

Hade funderingar på att köra det tidiga passet på Crossfit Örebro, men eftersom det innhöll styrka i frontsquat så hoppade jag det. Har som sagt lite känningar i låret alldeles över vänster knä (tror jag fick det när jag körde overheadsquat i förra veckan).

Har ni föresten sett att min blogg rekommenderas på Spark i Baken (man fick presentera sin blogg i ett inlägg och sedan har hon valt ut vilka hon vill presenter och jag hamnade bland de 10 första). KUL!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar