onsdag 14 december 2011

Sliten

Idag så funderade jag på att köra ett crossfitpass på Crossfit Örebro eftersom jag körde slut på axlarna igår, men efter att ha sett vad vi skulle köra så bestämde jag mig för att istället köra på jobbet när jag slutat. Lite synd då Crossfit Örebro idag skänkte en krona till Musikhjälpen (Alla flickor har rätt att gå i skolan) för varje rep som deltagarna gjorde på dagens pass. Såg det tyvärr lite sent, för annars hade jag nog tagit mig ned ändå. Bra initiativ av dem tycker jag.

På mitt pass började jag med 4 min rodd. Kom bara 1108 m, vilket är ca 10-15 m mindre än jag brukar få.

Var lite sugen på att testa WODen Bradshaw
10 rundor
3 HSPU,
6 deadlift 102,5kg
12 pullups
24 DU

Eftersom jag hade lite bråttom hem så blev det inte så mycket mer uppvärmning än rodden.
Körde ett helt varv på drygt 2 min. Både de handstående armhävningarna och marklyften kändes riktigt tunga på andra varvet, men när jag var tvungen att hoppa ner efter 4 st pull-up och sedan bara körde 2:or och 1:or så kom jag fram till att jag nog var lite för sliten för träning idag (fick ju mindre sträcka på rodden), så jag avslutade WODen. Plockade av lite vikt och tränade några set teknik på 60 kg marklyft och några set Double unders blev det däremellan. Double unders börjar gå hyfsat bra och det blir ofta 8-15 rep i taget. Känns viktigt att man lyssnar på kroppen om man vill vara hel, frisk och utvecklas av sin träning.

Hade ju en vilodag i Lördags, men innan det var det nästan två veckors träning (i och för sig varierad) utan vilodag. Dessutom har jag inte sovit så mycket de sista dagarna, vilket jag vet är superviktigt för mina resultat av träningen. I går blev det inte heller någon optimal kost, men mycket fikabröd och mackor.

Skall försöka gå i säng i tid ikväll och nu tänkte jag köra lite foamroller och massageboll framför TV:n.
Hoppas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar