torsdag 15 december 2011

Nytt PB på Fran

Idag blev det ett kortare pass än beräknat (ca 20 min).

Värmde upp med crosstrainer i 6 min och körde lite benböj och axelövningar.
Var sugen på lite crossfit och eftersom det var tvunget att vara ett snabbt pass så föll valet på en gammal klassiker i Crossfitsammanhang, nämligen Fran.
Har verkligen ogillat den förut, mest pg.a. att min rörlighet i axlar/armar varit så dålig så att Thruster mina thrusters inte varit så bekväma. Men nu känns det som om jag fått ordning på detta och nu är thrusters bara superjobbiga.

Fran
21-15-9 av
Thrusters (benböj + axelpress) - 40 kg
Pull-ups
Min tid: 5.10 min (förut 5.50 min)

Körde alla Thrusters obrutet. Värst var faktiskt greppet på de sista Pull-ups och var tvungen att bryta ned till 1:or och 2:or på slutet. Inatt sov jag mer så jag kände mig piggare idag än igår då jag avbröt träningen. Måste försöka komma i säng i tid.

1 kommentar: