tisdag 21 december 2010

Träningsfilm till er - Ett Corepass

Äntligen har jag tagit mig för ett projekt som jag funderat på nästan så länge jag haft bloggen.
Jag har filmat ett Corepass som ni läsare kan köra hemma. Passet blandar lättare och lite tyngre övningar. Passar ju bra nu när det är snart är julledigt och då kanske ditt gym inte har öppet när du vill träna. Tyvärr så tog batteriet slut i kameran innan jag var klar med passet, men det blev ändå ca 25 min. Eftersom Youbube inte tar längre klipp än 15 min så har jag delat upp det i två delar. Tanken är att jag i framtiden skall göra fler filmer och då passar det ganska bra att man delat upp det i flera delar så att man kan sätta ihop det pass som passar just den dagen.

Första delen är stående och då har jag tänkt att man kan använda en vikt, vilket kan vara en Pet-flaska fylld med vatten eller sand (tyngre), en hantel eller en kettlebell. Andra delen gör man på golvet och då kan det vara skönt att ha en träningsmatta. Det finns billiga och rätt så bra träningsmattor på Rusta.


3 kommentarer:

  1. Jättebra att köra hemma :) tack sa jättemycket! Är de ok att köra detta pass 3 ggr per vecka? eller ska man träna mer eller ännu mindre som nybörjare? (Lägger ocksa till ett par egna övningar)

    SvaraRadera
  2. Det går helt klart att köra 3 ggr i veckan, men lägg gärna till lite "vanliga" styrkeövningar och konditionsträning några fler gånger.

    SvaraRadera