måndag 13 december 2010

Äntligen cykel

Sedan vi skaffade en andra bil för några veckor sedan (när ovädret började) har det inte blivit några cykelturer till jobbet. En himla massa vardagsmotion som försvann, så nu känns det bra att jag äntligen tagit tag i cyklandet igen.

I början var det vädret (regn och snöstorm) som satte stopp. Ett tag var det kylan. De dagar då jag tränar på Crossfit Örebro går det åt så himla mycket tid till cykling, 15-20  min från jobb till gymmet och sedan 30 min hem, så då tar jag nog bilen. I förra veckan hade jag tänkt cykla en dag, men då växeln hade fryst på lägstqa växeln så blev det till att skrapa bilen istället, men idag så tog jag in cykeln så att den fick tina.

Igår åkte jag (bil) till Crossfit Örebro, då jag såg på facebook att några skulle dit.
Gjorde ett eget pass

5 varv
2 muscle-up med sammanlagt 6 ringdips (oftast 3 dips per muscle-up)
10 Wallball med 10 kg
20 double unders

Riktigt kass på det där med Wallball. Oftast kastade jag den tillräckligt högt, men den träffasde väggen på väg ner (för lågt), men jag räknade alla försök och inte bara de som var över 3 m. Senst jag körde double unders så fungerade de riktigt bra, men detta pass så var vi tillbaka på att bara klara 1-2 st i rad (förutom några gånger då det blev 8 st).

Efter passet körde jag 30 st TTB (Toes to bar) och några strikta Chins (Pull-up)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar