tisdag 28 december 2010

Igår utomhusträning

Åter tillbaka efter  en veckas blogguppehåll. Så himla mycket annat nu i julhelgen så jag har knappt hunnit träna ens. Mestadels beror träningsuppehållet på att jag blev lite förkyld och därför avstått från träningen.
Igår, måndag, så kände jag mig dock frisk, men då var det inplanerat resa till svärföräldrarnas land. Men eftersom träningsabstinensen drabbat mig så slängde jag in lite redskap i bilen. Så efter att vi varit ute och promenerat (och sprungit och dragit barn i pulka) i det fina vintervädret så var det dags att plocka fram redskapen. Tyvärr så glömde jag kameran, men sambons bror hade några minuter ledigt på sin kamera, så några av övningarna ser ni i filmen här under.
Hade tagit med mig ett Junglegym (ser ni på filmen), 25 kg´s sandsäck och 2 st kettlebell (16 och 32 kg).
Squatclean (även några där jag la ihop det med en armhävning)och utfallsgång blev det med sandsäcken.
Lite servitörspressar med 16 kg och lite svingintervaller med den tunga 32 kg´s kettlebellen. Hann inte så mycket innan det maten blev klar, men jag smet ut en gång till och tränade i mörkret.


Idag har jag suttit med min bokföring (har slarvat med den) och hade tänkt att åka och köra ett crossfitpass vid 20.30. Men innan dess så skulle jag ut med vår hund Sia. Men eftersom hon vägrade kissa (vilket jag ville att hon skulle göra innan jag kunde åka) direkt så missade jag även detta träningstillfälle. Skall slänga in lite armhävningar och annat roligt innan sänggåendet, men det blir ju liksom inte samma sak.
Och imorgon är det dags att börja jobba igen.

1 kommentar: