onsdag 8 december 2010

Gårdagens Crossfit

Igår, tisdag blev det ännu ett besök på Crossfit Örebro.
Det blev teknikträning på Snatch och snatchsquat.

Tror att någon kollat upp att när jag är anmäld så kör vi det Mattias är dålig på.
Men det tycker jag bara är bra, för det är ju saker som jag behöver öva på.
Igår på jobbet så skulle jag plocka undan några behanlingbänkar och lyfta upp dem på varandra.
Blev kanske inte det bästa för min rygg, så jag tog det lugnt med vikterna på dagens träning.
Det som hände då var att jag tog ganska lagom med vikt för att klara av passet i högt tempo och med god teknik. Har en förmåga att ofta lägga på lite för mycket vikt på framförallt de övningar som jag inte behärskar rent tekniskt. Igår blev det alltså 25 kg på stången (Passet skulle vara på 40 kg för killar)Själva passet var 12 min AMRAP (så många varv som möjligt) av:
5 Squatsnatch 25 kg
5 Burpee Pull-up

Jag tog mig igenom 10 varv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar