torsdag 2 december 2010

Jag gillar Barabara

Igår så körde jag ännu ett roligt pass nere på Crossfit Örebro.

Passet vi körde heter Barbara och det innebär att man kör

20 Pull-ups
30 Armhävningar (bröst och lår i)
40 Situps
50 Benböj (squat)Detta gör man i tre varv, men med 3 minuters vila mellan varje.
Hela passet inkl. vila tog drygt 30 min. Jag gillar de lite längre crossfitpassen.
Pullupsen gick riktigt bra. Klarade 20 i rad på de 3 första varven. Armhävningar var helt klart den värsta övningen. Blir mycket jobbigare om man nuddar med bröstet vid varje repetion istället för att stanna 5 cm ovanför marken, vilket det lätt blir om man inte tänker på det (De flesta i filmen går t.e.x inte tillräckligt långt ned). La märke till att många runt omkring mig tappade svanken i armhävningen, vilket ju inte är någon höjdare för ryggen. Får filma och kolla så att jag inte gör det också. Situpsen var faktiskt rätt jobbiga från varv 2. Ett varv så fick jag väldigt bra tid tills jag kom på att jag hade hoppat över just situpsen, så då gjorde jag dem i mitten av pausen (la till 1.20 vilket var ungefär så lång tid det tog att göra 40 situps varvet efter). Benböjen var faktiskt de som var enklast och som jag orkade hålla tempot på. Svårt att se själv om låren är under parallellt i benböjen, men det kändes som det. Dock så tappade jag in knäna lite, vilket jag måste jobba med.

Hur som helst ett av de roligare Crossfitpassen jag kört.

Idag tänkte jag köra igenom kettlebellslingan som jag körde med Kettlebellgruppen i måndags.

Vårat bredband är trasigt hemma. Hoppas de har lagat det under dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar