onsdag 2 juli 2014

Snabb träning utomhus

Idag blev det utomhusträning.

Hade tänkt hinna köra ett lite längre pass på dagen, men så kom jag på att gräsmattan behövde klippas och i och med att jag bara kan träna när min dotter sover så blev det inte en så lång träning som planerat.

Använde några av mina redskap från SKLZ och min träningsställning.

Körde med 4.5 kg viktvästen som jag fick med mig från lördagens event med gymgrossisten. Den sitter verkligen skönt och jag testade även att gå lite på händer i den och det fungerade utan problem.
Använde även den nya z-stången.

Uppvärming: Klippa gräsmattan (ej på film) och lite handstandsgång.
Körde också 2 repstegklättring och ett set bicepscurl innan dagens pass som jag passade på att filma.

3 varv (med 4.5 kg viktväst)
2 klättringar med liten repstege
Dips
Bicepscurl med z-stång 30 kg
10 löpningar med gummiband

Använde SKLZ Recoil 360, men tycker att den ger lite för lite motstånd när man håller sig inom den rekommenderade längden på 20 feet (drygt 6 m). Använde därför också vanliga powerband och ett spännband för att få mer motstånd.

Här ser ni varv 2
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar