söndag 6 juli 2014

Kettlebellpass (film) på dagens utomhusträning

Idag blev det lite utomhusträning. Filmade två korta pass. Det ena var ett kroppsviktspass och det andra ett kettlebellpass med dubbla kettlebell. Kettlebellpasset får ni se idag här under och det andra passet visar jag någon annan dag.
I vanliga fall brukar jag träna före lunch men i och med att vi hade trevlig besök på förmiddagen så blev träningen någon timma efter lunch istället. Blev inte alls lika bra och bitvis kände jag mig lite illamående.

Så här såg kettlebellpasset ut
2-3 varv (filmade 1 varv)
Med dubbla kettlebells (jag 2x16 kg)
- 10 Svingar
- 10 Seesawpress
- 10 Svingar
- 10 Varannan arm press
- 10 Svingar
- 10 Snatches
- 10 Svingar
- 10 Thrusters 1-2 min restEfter dessa två pass blev det lite styrketräning.

3 varv
8 Enarms axelpress/push-press (när man inte orkade mer pressar) 24 kg kettlebell  - hö/vä
0/4 (strikta pressar) - 3/4 - 4/4
10/ben Enbens boxhopp utan armdrag (ca 30 cm)
Det känns bättre i höger axel, men jag är fortfarande inte lika stak som i vänster (förut var det tvärtom).
Men man märker att ju varmare jag är i muskeln, desto starkare blir jag.

2 varv
Enarms axelpress 22 kg kettlebell
Bicepscurl med z-stång - 30 kg
Pull-up med neutralt grepp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar