torsdag 31 juli 2014

Kvällspass igår


Nu har det varit  dåligt med träning varför jag igår kväll gick ut i trädgården vid 21-tiden och körde ett träningspass. Tog fram en hel arsenal med redskap som jag inte använt på ett tag. Det var min stora aquabag, 9 kg slamball, parallettes, bulgarian bag, min 20 kg kettlebell. Har förut föredragit att träna med mina competion kettlebells, men efter att ha köpt en kettlebell med kromat handtag så har den blivit min favorit (finns för bra pris på Nordic Fighter). När jag får mer pengar kommer jag nog att införskaffa två 24 kg och en till 20 kg av denna sorts kettlebell.
Tog även fram min 4.5 kg viktväst från SKLZ (finns på Gymgrossiten). Den har blivit ett nytt favoritredskap. Den är inte så tung, men den sitter superbra och ger lite extra motstånd i många av övningarna.

Gårdagens träning såg ut såhär

Upphopp till handstående i parallettes
20 svingar 20 kg kettlebell
20 höga svingar
4 vändor Armgång (5steg)
32 Utfalksteg med bulgarian bag
10 Hopp till L-sit + armhävning i parallettes
Clean+press+overheadsquat aquabag
2x10 per hand snatch 20 kg kettlebell
100 steg på händer

3 varv med bulgarian bag
10 spin/håll
10 upphopp

10 Hopp till l-sit + armhävning i parallettes

3 varv med 4.5 kg viktväst
2-3 Klättring i repstege (7-9 steg)
Dips (13-10-9)
3-5 enarms axelpress med 20 kg kettlebell
Fortfarande inte bra i höger axel. Måste se till att fixa till den nu, för jag har haft problemen ett bra tag nu. Underamen känns i varje fall bättre.

Avslutade med
2 varv (med 4.5 kg viktväst)
10 Wallball med 9 kg slamball
5 Slamburpess med bulgarian bag
10/håll spin med bulgarian bag
6 sprint (första varvet med bulgarian bag på axlar)
Kände av ljumsken i löpningen så därför tog jag bort bulgarian bag på andra varvet.1 kommentar: