tisdag 1 juli 2014

Träning på ÖKK och inköp av Z-stång

Började semestern med att åka ut till Stadium Outlet. Hittade bara lite kalsonger och strumpor tilk mig. Till dottern hittade jag dock ett par billiga och snygg skor.

Därefter åkte jag till Rusta. Har länge funderat på att köpa en Z-stång till mitt hemmagym och i födelsedagspresent fick jag ett presentkort på den som jag önskat mig (rustas). Tycker om att använda det i bicepscurl och tricepspressar. Så nu hämtade jag ut z-stången som är för 25 mm vikter (kostar bara 199 kr). I och med stt jag inte kommer lasta på så mycket så behöver jag nog inte tänka så mycket på kvaliteten.


När Elvira sov lunch passade jag bl.a. på att filma några träningsprogram utan redskap. Hade planerar några pass som krävde att jag pratade, men i och med att grannrjejerna var ute och lekte (och jag vill inte lägga ut filmer där det hörs vad de säger) så fick jag köra några pass som inte kräver mitt prat.

På eftermiddagen åkte jag till ÖKk och körde ett gympass.

13 min Crosstrainer medans jag skrev första delen av detta inlägg

Viktade pull-up 10 kg
4 - 5 - 5 - 5
Militärpress
10x40 kg - 6x45 kg - 5x45 kg
Enbens raka marklyft 52.5 kg skivstång
8/8 - 8/8 - 7/7

Hantelrodd
6/6x38.5 kg - 6/6x38.5 kg - 6/6x38.5 kg
Enarms axelpress 21.5 kg hö/vä
5/5 - 4/5 - 6/6

Excentriska benspark med 1 ben 50 kg
5/5 - 5/5 - 5/5
Excentriska enbens legcurl 20 kg
5/5 - 5/5 - 5/5
För att få övningen excentrisk så hjälper jag till med det andra benet i den koncentriska fasen (sparken/curlen) och håller emot ned med bara 1 ben. Dock hjälper jag bara till så mycket som precis behövs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar