onsdag 23 juli 2014

Vem är det som tränar på en proppfull strand?


Jo det är ju jag! 
Idag åkte vi ut till Leken för att njuta av solen ännu en dag.

Passade på att träna lite när Elvira sov. Vi hade slagit läger vid ett träd där jag planerade att träna. När vi kom var det inte speciellt mycket folk, men ju närmare det kom min träning desto mer folk blev det runt omkring oss. Känner mig inte helt bekväm att träna när det är så många på stranden, men inte så obekväm så att jag skulle hoppa över träningen.

Dagens träning blev

100 utfallsteg
30 armhävningar
10 upphopp till handstående

4 varv med Junglegym XT
Hängande rodd
Tricepspress
Bicepscurl
Assisterade Enbens knäböj (pistols)

3 varv
Handstående armhävningar med fötter i slyngorna
Antirotation med gummiband
Enbens upphopp med bakre fot i slynga

50 armhävningar

Hade tänkt avsluta med något flåshöjande som burpees eller utfallshopp, men då Elvira vaknade så hann jag inte det.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar