lördag 12 juli 2014

Paket från Gymgrossisten


Idag hämtade jag ut ännu ett paket från Gymgrossisten

Innehållet denna gång var 
1 st 1 kg Whey-100 Chocolate
3 st Ripped Hardcore Liquid - Peach Mango
3 st Ripped Hardcore Liquid - Pommegranate
4 st paket Diet Nudles från Star Nutrition
1 st Ripped Hardcore
1 st Power Tower
1 st Recovery

Nyheter för mig var PowerTower och Recovery.
Powertower är en smart förvaringsbox där man skruvar ihop 3 burkar (och ett lock) till ett torn. Där kan man förvara sina tabletter, proteinpulver eller något annat som man behöver i sin träningsväska.

Recovery är en brustablett som man skall ta om man vill återställa vätskebalansen i kroppen efter ett långt konditionspass (eller en lång svettig dag på stranden). Du skall då få i dig rikligt med elektrolyter, vitaminer och mineraler. Oftast räcker det ju med att bara dricka vatten, men om man svettats mycket så är det också bra att återställa med elektrolyter och annat.

52 % Proteinblocken har jag ju skrivit om förut. Skrev då att jag tyckte att chokladsmaken var OK, men efter att ha ätit den några gånger så gillar jag den mer och mer. Har inte skrivit om vad jag tycker om vaniljsmaken, men den tyckte jag var riktigt god och föredrar den framför chokladen. Detta passar perfekt om man vill ha ett mellanmål med mycket protein (och inte har tillgång till mat eller ägg). Går man på diet får man dock tänka på att en hel bar innehåller ca 370 kcal.
Ni kan köpa 12-pack för 259 kr (annars 28 kr/st).

Ripped Hardcore Liquid fungerar för mig. Jag blir piggare utav dem (använde dem senast när jag körde bil till och från Arvika) och koffein ger ju en bevisad positiv effekt på träningen. De smakar dessutom frisk och gott.

Dietnudlarna har jag inte testat ännu så de vet jag inte hur de smakar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar