måndag 21 juli 2014

Crossfit Helen och mitt midjemått


Idag tog jag med min 24 kg kettlebell till Universitetets löparbanor

Blev lite Joint Mobily och step-up på läktar bänkar som uppvärmning.

Gav mig sedan på crossfitwoden Helen

Helen
3 varv
400 m löpning (blev några meter till då pull-up räcket finns några meter från löparbanan)
21 höga kettlebellsvingar med 24 kg
12 pull-up (kippade)
Min tid blev 9 min 21 s.
Förstavarvets tid var 2 min 53 s, så hade jag hållit det tempot så hade det blivit en sluttid under 9 min. Men mitt rekord på Helen är 8 min 51 s och nu har jag inte tränat ordentligt på ett tag, så tiden idag kändes helt OK. Körde allt obrutet fram till de sista pull-upen. Där bröt jag mer till 3:or.

Stretchade lite och åkte sedan hem till mina föräldrar där Elvira låg och sov.
De bjöd på en mumsig tonfisksallad när jag kom hem. Snälla föräldrar man har!
På semestern har det inte blivit så mycket periodisk fasta (16:8), men idag körde jag igång igen.
I och med att jag inte direkt skött min kost och träning nu på semestern, så var jag lite orolig när jag plockade fram måttbandet för att mäta midjemåttet. Det hade blivit lite större (1-2 cm), men jag var orolig att det var värre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar