fredag 11 juli 2014

30 min träning vid stranden

Nu var det några dagar sedan det blev träning.

Idag åkte vi och badade. När Elvira sov lunch passade jag på att köra ett snabbt pass. Det fanns en liten fotbollsplan med mål. Hade med mig mina Junglegymslyngor och dessa fäste jag i den övre ribban. I och med att målet inte satt fast så körde jag mest övningar där kraften gick rakt ned så att inte målet skulle välta.

30 m utfalksteg
30 m bearcrawl
30 m handstandsgång

4 varv
5-7 Ringdips
5-7 Pull-up i fotbollsmål
10/ben assisterade (händer på stolpe) pistols

3 varv
8-10 Hängande rodd (armbågar ca 60 grader ut från kroppen)
3-4 Handstående armhävningar
5-8 Enarms bicepscurl åt sidan i slynga

Avslutade med
50 mountainclimber
40 utfallshopp
30 armhävningar
20 utfallshopp
10 divebomber

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar