lördag 26 oktober 2013

Gårdagens träning blev lite hård

Åkte till ÖKK på eftermiddagen. Känns lite lyxigt att träna på gym tre gånger denna vecka.

7 min Crosstrainer

15/arm kettlebellsnatch 20 kg

3 varv
10 clean pushpress med 2x20 kg kettlebell
10 armhävningar

Benböj (uppv med 5x60 kg)
5x80 kg - 6x80 kg - 5x85 kg - 5x85 kg 5x85 kg
Pull-up med supinerat grepp
10 Enhands press/pushpress 24 kg kettlebell
(Antal press 4-4-5-5)
Inför 3:e varvets pressar masserade jag med lilla bollen runt skuldran och bröstet på båda sidor. Vet inte om det var det, den längre vilan eller Octanedrycken som gjorde att jag ökade 1 rep i strikta pressar.

4x2 powerclean 60 kg
Vila mellan

Tänkte avslutad med Fran
21-15-9 av
Thrusters 40 kg (egäntligen är det 42.5 kg)
Pull-up

Kom dock bara 2 varv innan jag höll på att spy. Tror faktiskt att det har lite med melonsmaken i Octanedrycken plus att jag redan hade kört en del axlar, pull-up och ben innan. Octane är nog kanon under tung styrketräning, men passar inte lika bra i metcon/wod. I och för sig så har mått lika dåligt efter 4 min maxrodd en annan gång så det var nog inte bara Octanes fel. Det tog ca 45 min innan jag var människa igen.

Uppdatering: Några dagar senare körde jag en annan Crossfit WOD (Jackie) och då fick jag samma slags reaktion fast mildare och då hade jag inte druckit Octane, så det är nog bara jag som har en period där kroppen inte mår så bra av att ta ut sig helt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar