fredag 3 augusti 2012

Träning med syster

I förgårgår kom min syster på besök till Örebro några dagar. Efter att ha varit på stan och shoppat massor av roliga saker på Kjell & Company (en röd armbandsklocka, en repeater så att jag kan få bredband till TV ´n och det nya hemmabiosystemet, ett 8 GB USB-minne och ett stativ till Iphonen så att jag lättare kan min träning med mobilen) så hämtade vi henne på stationen. Åkte sedan hem till föräldrarna som bjöd på god lunch med efterföljande supergod blåbärspaj. Dock lite vetemjöl i den, men nu är det semester så då blir det lite gluten då och då. Märker att min mage i

Senare på eftermiddagen så tog jag med henne till jobbet så att vi kunde träna ett pass. Hon körde ett svettigt pass som var inspirerat av hur man kör i Fitnessfighten (kondition och styrka utan vila).
Själv så började jag med 2 min rodd och sedan 4 min maxrodd (kom 1119 m).
Riggade sedan en stång med 60 kg för att köra lite benböj. Tyvärr så kände jag av min sträckning i ryggen som jag fick i söndags så jag körde bara ett set. Istället gav jag mig på sittande bicepscurl, seasawpress med hantlar och bänkpress där jag körde lite massage med massageboll och foamroller mellan seten. Eftersom jag kände av ryggen så blev jag inte superpepp på att träna och körde bara 3 set.

Idag tränade vi igen. Träffades på gymmet och jag värmde upp med lite foamrolling på bröstryggen och benen följt av 5 min crosstrainer.
Körde sedan 4 min maxrodd och kom idag 1144 m (vilket är bra då mitt rekord är 1148 m)
Blev inte någon supereffektiv träning idag heller, men det kändes mindre i ryggen. Hjälpte syrran på att kolla några övningar.

Körde några varv av (visade även syrran så att hon körde den kombinationen.
5-8 Tricepspress i slyngor
5-8/arm Enhandsbiceps i slyngor (sidlutad)
5/ben Bulgarian Split Squat (2x20 kg och 2x26 kg)
60 s bröststretch


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar