måndag 20 augusti 2012

Mer vikter till hemmagymmet

Nu under sommaren så har vi inte bilen i garaget. Så nu har jag istället gjort om det till mitt hemmagym. Igår så utökade jag med lite mer viltet (drygt 100 kg varav det var 2 st 13 kg och 2 st 10 kg och resten 5 kg) och det fick jag betala 500 kr för. Känns som ett klipp.

Igår så satte jag upp lite nya hyllor i garaget så att jag kan få in en del av mina träningsredskap. Dessutom satte jag upp krokar i taket så att jag kan hängs upp mitt junglegym (slyngor). Tyvärr så saknade jag karbinhakar för att kunna fästa dem i krokarna, men det får jag skaffa. Idag skall jag försöka hinna sätta upp ett hävräcke i taket.

Blev rätt varm av att pyssla i garaget, så när jag sedan skulle träna så satte jag igång passet med lite svingar och spinns med min bulgarian bag. Tänkte sedan köra bänkpress, men när jag testade så kändes det inte så bra i höger axel.
Istället så körde jag bulgarian splisquat med två hantlar (2x20 - 2x23 - 2x23 kg)
Varvade det med stångrodd.
Blev inte ett så effektivt pass då jag samtidigt byggde om hantlarna till tyngder som passar min träning. Blev nu 2x17 kg + 2x20 kg + 2x23 kg + 32 kg. En annan anledning till att passet inte blev så bra, är att jag inte hade ätit på länge innan träningen. Inte så smart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar