tisdag 21 augusti 2012

Mer fixande än träning

Igår kväll fick jag lite tid över till att vara i garaget. Hade tänkt hinna träna ett ordentligt pass, men jag började istället att sätta upp ett pull-up räcke. Hade ett gammalt dörrgym som jag använde stången ifrån. Sedan borrade jag hål i takbjälkarna och satte in stången där. Borrade sedan underifrån in i balken och stången och skruvade fast stången så att den inte glider åt sidan eller roterar. Tyvärr så kom den rätt nära taket, så efter att ha slagit i huvudet när jag testade så skruvade jag fast en bit av ett liggunderlag i taket, så nu gör det inte så ont att slå i. Skruvade också isär en hylla som stod ivägen och satte upp en krok att hänga min viktväst på. Men i allt detta så hann jag ändå köra några set pull-up (2 set med 10 kg viktväst), lätta hangpower clean och seasawpress med hantlar. Fortfarande lite småsaker kvar att fixa med i garaget, men jag hoppas jag hinner med ett ordentligt pass i garagegymmet idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar