fredag 31 augusti 2012

Träning på Sats

Igår fick vi lite fritid efter båtturen. Själv kollade jag in iphoneappen gymguiden för att se vilka gym som var närmast. Visade sig att det närmaste var Sats Stadion. Kollde deras schema och såg att de skulle köra ett corepass om ca 15 min. Jag ringde dit och hörde om det fanns plats. En jättetrevlig tjej svarade att det inte var några problem. och att det blev en gratis provträning.
Tyvärr så hittade jag inte gymmet direkt så jag missade precis passet, men fick istället köra i gymmet. Var redan lite varm av löpturen till gymmet, men fortsatte med lite konditionsmaskiner. Körde en AMT crosstrainer och en sittande armcykel från technogym. Gillade faktiskt armcykeln rätt mycket och skulle nog vilja ha en på gymmet hemma. Körde sedan 4 min rodd, men kom bara 1117 m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar