onsdag 22 augusti 2012

Inte mycket till träning,

Ikväll åkte jag ner till jobbet för att träna. Dessutom har jag lite saker som jag var tvungen att fixa med på jobbet trots att jag är pappaledig. Kom strax för 20.00 när vi stänger och pratade lite med mina kollegor som var nyfiken på att jag berättade om min dotter och så uppdaterade de mig om lite saker på jobbet.
Loggade sedan in på datorn och fixad ca 20-30 min med jobbsaker innan jag satte igång med träningen.

5 min crosstrainer
4 min maxrodd (1135 m), vilket är bra med tanke på hur mycket jag tränat på sistone.
Kändes riktigt skönt att köra rodd igen. Har saknat det.

Körde sedan lite massage med massagebollen på mina axlar och bröstmusklerna. Kom på lite fler saker som jag behövde göra på datorn.

När jag sedan skulle sätta igång med passet så fanns det ingen energi kvar. Inte så konstigt då jag ännu inte fått så mycket sömn på nätterna som nybliven förälder och just idag så blev det helt kaos med vår lunch som blev vid 16.00 ( i och för sig rätt sen frukost, men ändå för lång tid mellan).

Hade tänkt köra bröst, rygg och axlar, men valde då att istället köra några core och hållningsövningar. Enligt mig är det viktigt att lyssna på kroppen och att anpassa träningen till det.
Blev 2 set
"Pilbågen" i dragapparat (hållninsövning)
Rotation med boll i dragmaskin
Dragonflag direkt följt av reverse crunch.

Hoppas jag hinner få lite sömn i natt och att jag kan få in ett bra pass hemma imorgon.

1 kommentar:

  1. Ibland finns inte energin där och då är det dags att tagga ner och bara ta det lite lugnt, precis som du gjorde! Håller helt med dig i hur viktigt det är att lyssna till kroppen och känna efter vad den mår bra av just för stunden!
    :)

    SvaraRadera