fredag 24 augusti 2012

Farmes walk med matkassar

I förrgår så blev det ingen tid till träning, dock så tog vi en promenad till affären och som vanligt så blev matkassarna lite större än man tänkt sig. Fyllde min ryggsäck och så blev det dessutom 2 st rätt tunga kassar. Sedan så blev det ca 2 km farmers walk, vilket gav rätt bra med mjölksyra i axlarna

Igår så fortsatte jag att göra iordning i garaget. Hissade upp några cyklar i taket och då blev det mycket  mer plats. Svärfar var här och hjälpte till med att sätta upp vårt nya skötbord i badrummet. Det visade sig att han också hade med sig några krokar som han trodde skulle bli bra hantlställ till hemmagymet i garaget. Det visade sig vara helt perfekt och han skall ta med sig några till så att jag kan få upp hantlarna och skivstängerna på väggen. Satte också upp ett par ringar som jag kan köra dips i.
Nu börjar hemmagymet kännas nästan färdigt, Hann också träna lite. Blev inte något superjobbigt pass. Det svåra med hemma träningen är att värma upp på ett bra sätt. Saknar att kunna ro som uppvärmning. Nu finns det varken plats eller pengar till en roddmaskin, så jag får jobba med joint mobility och funktionella grundövningar som uppvärmning. Blev även en del toes to bar (med raka ben),

Körde sedan några varv av
Seasawpress med hantlar (20 och 23 kg)
Armhävningar
Pull-up ned supinerat grepp.
Kände av min högra axel i både pressen och armhävningen så jag valde att köra massage med min lilla boll mellan vatje varv. Och jag blev också bättre i axeln för varje varv. Måste bli bättre på att jobba med massage på axeln och bröstmuskeln även när jag inte tränar. Är rätt enkelt att göra det när man tittar på TV (vilket i och för sig inte hänt så ofta på sistone).Inga kommentarer:

Skicka en kommentar