lördag 11 augusti 2012

Lite träning hemma

I torsdags så trämade jag för första gången med mina nya vikter och träningsbänken. Blev inte ett så långt pass som jag planerat men jag körde några set bänkpress och axelpress. Började passet med att springa ca 1 km och så blev det några spurter på ca 20 m. Tog också med mig min träningsfallskärm som jag köpt på tradera för drygt 100-lappen. Har inte blivit att jag testat den innan. Tyckte dock inte att det gav så mycket extra motstånd, men får testa fler gånger då det blåser lite mer.

Idag blev det också ett snabbt pass ute i garaget. Började med några minuter hopprepshoppning och körde lite lätta axelpressar. Ställde om bänken till att kunna köra benböj med den. Verkligen nöjd med bänken eftersom det går att köra benböj och bänkpress med den. Var dock lite krångligare att sätta ihop den än jag trodde, men det går nog bättre nu när jag vet hur man gör. Det var ju den andra stora fördelen med bänken, stt den gick att fälla ihop så att den inte tar så mycket plats.
Hämtade också mina hantlar som jag redan hade och körde bicepscurl med dem. Körde också push-press med skivstång. Skönt att träna lite även om jag gärna hade velat hunnit med ett längre pass.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar