söndag 19 augusti 2012

Första träningen som pappa

Riktigt häftigt att vara pappa. Nu i början så tar allting så lång tid, men man får nog kläm på allting snart. Träning är inget som jag försökt prioritera in. I vanliga fall hade jag klättrat på väggarna om jag inte fått träna så mycket, men nu har man en annan kick genom att umgås med sin dotter och se till att hon mår bra. Sen skulle jag nog inte fått så bra resultat av träningen då man inte får sova så mycket (har fortfarande en skuld förlossningsnatten då det inte blev någon sömn alls).

Igår så fick jag dock in ett träningspass och det kändes riktigt bra.
Värmde upp med att klippa gräset och att springa med hunden någon drygt kilometer. Körde också lite funktionella övningar.

Körde sedan 4 varv
4-5 Marklyft
6-7 stående bicepscurl med hantlar

Var lite nyfiken på hur mycket vikt jag kan ha på min nyinköpta skivstång. Första setet marklyft körde jag på 70 kg plus stången. Tror stången väger 7-10 kg, men får nog väga den så att man vet). Andra setet blev på 90 kg och de två sista på 100 kg (20+10+5+5+5+5 kg per sida). Då fick jag inte på fler vikter på stången. Idag skall jag kolla på lite fler beganade vikter. Han hade bl.a. 4 st 10 kg vikter och då skulle jag kunna få på 120 kg plus stång. Skulle dock vilja ha 2 st 15 kg också.

Avslutade med en kettlebell WOD
21-15-9 ned 16 kg kettlebell av
Svingar (höga)
Vä snatch
Hö snatch
Gobletsquat
Vä strikt axelpress
Hö strikt axelpress
Min tid blev 12 min 5.s, vilket var betydligt sämre än mitt rekord på 9 min 50 s. I och för sig så körde jag 15 rep av svingar och vänster snatch på sista varvet då det skulle varit 9 rep.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar