söndag 5 augusti 2012

Nya böcker

Har fått lite nya böcker. Av syrran fick jag för några veckor sedan en bok med tillhörande DVD om spänstträning. Har inte hunnit kolla på dem ännu.


I veckan så beställde jag 4 pocket från Bokus (men det var erbjudande så jag betalade bara för 3 st). Min fru fick två romaner, men jag tog Born to run och Matrevolutionen. Har redan den engelska versionen av Born to run, men tror att det går snabbare för mig att läsa den översatta versionen.

Har redan börjat läsa Matrevolutionen och den är riktigt intressant. Han skriver bl.a. om hur man kommit fram till att man bör undvika mättat fett för att få en bra hälsa. Det är märkligt hur ett sådant påstående har kunnat få sådant genomslag trots att det egentligen inte finns något vetenskapligt underlag för det.


Beställde även boken Baka med LCHF då jag tycker det skulle vara roligt att kunna bjuda på fika med glutenfritt (och lite socker) då jag nu äter en paleodiet med mejeriprodukter. Nu under semestern har jag dock fuskat en hel del, vilket jag märker på min mage som är mycket gasigare. Hur som helst så skall det bli kul att testa lite recept. Jag saknar dock lite saker som t.ex. stevia. Har dock kokosnötsmjöl och mandelmjöl, vilket finns i de flesta av recepten.

Imorgon skall jag börja jobba igen. Hade trott att jag skulle varit pappaledig nu, men det verkar dra över på tiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar