torsdag 9 augusti 2012

Kort pass före lunch

Dagens första träning innan lunch blev
10 min massageboll och foamroller på framförallt bröstrygg, skuldra och höftböjare.
5 min Crosstrainer
500 m maxrodd: 1 min 33.9 s (mitt rekord 1 min 33.5 s)

3 varv
8-9 per sida - Rotation med boll i dragmaskin (för bål)
5-7 Pull-up
8-10 Dips

Var osäker på om jag skulle klara att köra pull-ups med tanke på min sträckning (som börjar bli bra), men det var inga problem. Antagligen inte latsen som jag sträckte utan nåon annan muskel i bröstryggen. Jag kände mer på rotationerna, men mest att jag kände av den men kunde fortsätta.

Det blir inte så mycket tid över till själva träningen när man lägger 10 min massage i början, men jag vet att det är bra för mig så det får man ta.

Nu är jag på väg hem från jobbet och skall köra ett pass hemma i garaget med mina nya skivstänger och bänken (ska se om jag får ihop den)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar