fredag 10 augusti 2012

Paleo power pack - Rabatt

Jag har fått möjligheten att få prova Paleo Power Pack, som är en mellanmålsblandning för den som vill äta naturligt. Detta är en relativt ny produkt från Paleo Nordic som också säljer Raw Bite (Energibar) och Fiskolja/D-Vitamin/Magnesium från Pure Pharma.
De har också en sida där de säljer tröjor med intressanta texter.

Vad tyckte jag då om Paleo Power Pack?
Jag har bara testat en liknande produkt tidigare och den var jag inte så förtjust i, men den påsen som jag fick testa nu var riktigt god och blandningen av nötter, russin och torkat kött passade jättebra ihop.
Den smak som jag fick testa var Honung Chilli, men kan tänka mig att den andra smaken, Granatäpple/ingefära, är minst lika god. Köttet var lite segt att äta, men det är ju så det blir när man äter torkat kött och det var bara bra då det då tar lite längre tid att få i sig det goda mellanmålet.

Priset för en påse är 39 kr och det är vad man får räkna med att betala om man skall få ekologiskt och närproducerade produkter. Man har också möjlighet att köpa 5 eller 10-pack eller påsar med bara det torkade köttet. Om ni anger koden "functionalfitness" innan söndag(12/8) 21.00 så får du 10% rabatt.

Paleo Nordics hemsida kan du också få dagens WOD och läsa deras blogg.

Såg att du kan vara med i en utmaning, Paleo Nordic Challenge, i 4 veckor där du får en meny och ett träningsprogram att följa. Kostar bara 99 kr och den börjar den 20/8.

Det här får du med
- DU får 7 frukostar, 14 luncher, 21 middagar, 4 desserter, komplett med recept, bilder och massa tips på hur du varierar maten efter vad du har hemma och vad du gillar.
- Ett 4 veckors 3-1 CF (Crossfit) träningsprogram.
- Plus dagliga tips och goda råd för att du ska lyckas på bästa sättet med din utmaning i att äta och träna rätt.

För 99:- då får du en e-bok med menyer, recept, inköpslista, träningsprogram mm, samt tillgång till massa löpande information och möjlighet att ställa frågor under Paleo Nordic Challenge. Du kommer också att ha till gång till all information i 6 månader efter utmaningen utan att det kostar dig något extra."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar