lördag 1 januari 2011

Nyårsafton med Crossfit Disco

På nyårsafton hade Crossfit Örebro ett extrapass som var Crossfit Disco. Man fick gärna vara lite discoutklädd och som ni ser så hängde jag på.
70 Double unders
60 Kettlebellsnatch 24/16 (jag 24 kg)
50 Boxhopp 60/40 cm (jag 60 cm)
40 Wallball Burpee (jag 9 kg)
30 Chest to bar (jag vanliga pull-up)
20 Clean Jerk (jag 40 kg)
10 Clapping push-up

Tyvärr gick hopprepet som jag använde sönder så där tappade jag några sekunder (vilket jag behövt eftersom jag är rätt kass på dubbelhoppen). Boxhoppen är jobbiga, men jag fuskade genom att gå upp och ned på de flesta.  Har rikitgt stora problem med Wallball. Får inte till tekniken så att jag träffar väggen när bollen är som högst. Valde att räkna alla försök istället för bara de som verkligen träffade väggen över det röda sträcket (3 m). Gjorde några försök till Chest to bar och kommer tillräckligt högt med får inte bröstet mot stången. Jag måste nog träna mer bröst :)
I slutet är man riktigt trött i armhävningarna med klapp trots att man inte kört någon ren bröstövning tidigare.

Tyvärr gick klockan sönder, men eftersom jag filmade hela passet så kunde jag få fram min tid som blev ca 18.50. Här under kommer filmen från passet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar