lördag 15 januari 2011

Boxpass

I torsdags såg jag till att jag kunde åka till Njoy och köra deras Boxpass. Sedan jag hade det i våras så har de bytt tid till 17.30, vilket i vanliga fall krockar med mitt Core kettlebell. Men i torsdags så hade ju detta pass inte börjat ännu.
Det blev en trevlig överaskning när det var en av de trevliga tjejerna, som jag tränar crossfit med, som hade passet.
Nu är det början av terminen och det var en del nybörjare, vilket gjorde att passet blev rätt basic.
Hon körde varje kombination 2 ggr, vilket är kanon för nybörjarna som får tid att nöta slagen. Kombinationerna i sig var kanon, men för mig som gillar variation blev det lite tråkigt att vi inte hann fler övningar. Trots att passet var 75 min så gick tiden snabbt och jag hade härlig träning denna dag också.

Igår på jobbet så fixade jag med lite övningslappar till cirkelstytkan i mitt nya pass Funktionell Fys. Hade tänkt att jag öven skulle hunnit ta lite bilder på övningarna. En bild säger oftast mer än en skriftlig förklaring.

Glöm inte bort att ni kan testa det imorgon söndag vid 11.30 (bra om du mailar mig om du vill komma)
Ni har också möjlighet att testa det på måndag 17.40 eftersom våra grupper startar då och första veckan kan ni testa alla pass gratis

Funderar på om jag inte skall ge nig på ett crossfitpass vid 10.00 idag

1 kommentar: