tisdag 25 januari 2011

Gårdagens träning

Igår blev det lite spridda skurar med träning.
Innan jobbet (börjar 12.00) så körde jag 50 Burpees på tid (2.13 om jag kom ihåg rätt) och sedan körde ja lite Thrusters med 2 st 16 kg´s kettlebell.

Sedan hade jag ett pass vattengympa.
Måndag kvällat har jag tre pass på rad. Började med startgympa som igår bestod av Qigong, Aerobic och Core med Reha-swing (Flexi-bar). Det andra passet är mitt nya Funktionell Fys. Det kom 8 st och vi började med att träna på Benböj, Utfall och Kettlebellsvingar. Själva passet blev en cirkel på 5 st övningar där vi körde tabataintervaller (20s + 10s vila) i 3 min på varje station. Stationerna var Kettlebellsvingar, Sit-ups på BOSU, Armhävningar med ena handen på stepbräda, Uppdrag i ringar/slyngor (assisterade) och Plankan där man gled med ut med knä mot armbågen (med glidplattor). Avslutade passet med 2 min tabataintervaller med Thrusters (knäböj+axelpress) med en kettlebell.
Dagens sista pass var ett fullt Corepass och då jobbade vi bl.a. med kettlebell.

Efter jobbet hann jag köra 1000 m rodd så snabbt som möjligt och 15 pull-up i hävräcket

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar