onsdag 19 januari 2011

Athletic Skills

Igår satte man upp en tavla med Athletic Skills på Crossfit Örebro. Man kan säga att det är som ett test på massor av olika färdigheter. Man har 4 nivåer där man kan säga att den 4:e nivån motsvarar svart bälte i Kartate.

Bild från Crossfitseattle
Testade en av grenarna och det var att ro 500 m så fort som möjligt Min tid blev 1.37, vilket motsvarar nivå 2 (skulle behövt ner till 1.32 för att bli nivå 3). Skall försöka kolla några skills per vecka.
Läs mer om Athletic Skills här

Min egenpåhittade WOD blev idag

14 pull-up
7 ringdip
7 push-up
12 pull-up
6 ringdip
6 push-up
....
....
2 pull-up
1 ringdip
1 push-up

Min tid: 7:08

Pull-up var lättast även om jag på de flesta fick dela upp på två. Värst var ringdips. Körde utan stop första. Andra setet blev en i taget. På de andra seten var de allra flesta med lite hjälp på vägen upp. Armhävningarna blev jobbiga trots att det var så få, men det beror på att bröst är med mycket i dips också.

Efter lite vila så körde jag Pull-up med omvänt grepp, armhävningar i slyngor (fötter 1 dm högre än händer), enbens knäböj med 2 kettlebell (24 & 28 kg), Pull-up mellan två stänger med pikerade benlyft, Assisterade (med slyngor) pistols på BOSU. Avslutade med lite stretching för lats och säte

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar