söndag 30 januari 2011

Funktionell Fys - Cirkelstyrka

Igår, lördag så åkte jag till jobbet och körde igenom cirkelstyrkan som jag skall ha imorgon på Funktionell fys. Dessutom körde jag en snabb styrka med Flow tonicplattorna (Se nedan) och den kommer också imorgon. Den kändes lagom jobbig och jag blev faktiskt lite förvånad att jag hade lite tränningsvärk idag.

Här kommer en trailer för mitt nya pass Funktionell Fys. Passet är måndagar 17.40 på Örebro Rehabcentrum. Ledordet för passet är variation. Ibland kommer det vara cirkelstyrka (som i filmen) och ibland gör vi andra saker. Passet tränar upp din kondition, styrka, balans och stabilitet. Redskap som vi kommer använda är bl.a. kettlebells, glidplattor, balansbollar, BOSU, gymstick, reha-swing, slyngor (TRX/Redcord/Junglegym), ringar/hävräcke, klubbor, gummiband rep, sandsäckar, bulgarian bag och medicinbollar. Välkommen!Flow Tonic fys 20 s i rad vila 20 s x 3
Runner
Sidplanka – glid ut med fötter
Baksida lår
Armhävningsgång /Grupperingar
Stående enbensbakåtglidning hö/vä

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar