lördag 22 januari 2011

Inverterade burpees

Fredagens träning (huvud WODen) tog jag från Crossfit Nordic´s pass den 19/1
Värmde upp med roddmaskin, kettlebellsvingar 24 kg, kettlebellsnatches 24 kg och snabba marklyft med 24 kg´skettlebellmarklyft
Hade inte så mycket tid så gjorde inte så mycket teknikträning. Körde två set á 5 rep marklyft med 100 kg.

4 varv
1 min Inverterade Burpees
8 Pull-up
8 Marklyft (kroppsvikt, men jag körde på 80 kg, vilket är lite mer än jag väger)

Har faktiskt inte kört inverterade burpees förut trots att det borde passa mig som gillar handstående. Hade inte kollat på instruktionerna innan så i början körde jag som en sit-ups i början istället för att hämta fart med benen (vilket gjorde det lättare att komma över till huksittande). En riktigt rolig övning som jag kommer använda fler gånger.

Resultatet som man skulle räkna ut var antal Inverterade-burpees (9-8-9-9= 35) delat med tiden 8:02. Detta gav mig ett värde på 4,4.


Idag skall jag ner till Crossfitörebro vid 10 och köra ett pass.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar